Tarih: 03.03.2026 16:25

Gönüller Türkgenç’in  Sofrasında Buluştu…

Facebook Twitter Linked-in

Gönüller Türkgenç'in  Sofrasında Buluştu…


Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, geleneksel iftar programında dostlarını ve davetlileri aynı sofrada buluşturdu. Programa Mustafa Necati Işık'ın yanı sıra Vehbi Orakçı, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, dernek üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

"RAMAZAN KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRDİ"

Programda konuşan Halil İbrahim Türkgenç, ramazan ayının insanları ortak değerlerde buluşturduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
"Ramazan ayı, gönüllerin yumuşadığı, insanların birbirine daha çok yaklaştığı müstesna bir zamandır. Bu sofralar sadece yemek için kurulmaz. Bu sofralar muhabbetin, kardeşliğin ve dayanışmanın kurulduğu sofralardır. Beylikdüzü'nde her kesimden insanımızı aynı masa etrafında görmek bizim için büyük bir mutluluktur. Bizim anlayışımızda ayrıştırmak yoktur, birleştirmek vardır. Bu birlik ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz."

Türkgenç, derneklerin toplum hayatındaki rolüne dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Derneklerimiz, mahallelerimizde birlik duygusunu ayakta tutan yapılardır. Bizler bu sorumluluğu taşıyarak hareket ediyoruz. Amacımız Beylikdüzü'nde kardeşliği büyütmek, paylaşma kültürünü güçlendirmektir. Ramazan ayı da bu duyguları diri tutan en önemli zaman dilimidir."

 

 

"MUSTAFA NECATİ IŞIK: BU SOFRALAR KARDEŞLİĞİN ADRESİDİR"
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, iftar programında yaptığı konuşmada ramazan ayının toplumsal birlikteliğe katkısına dikkat çekerek şunları söyledi:
"Ramazan ayı bizlere paylaşmayı, sabrı ve hoşgörüyü öğretir. Bugün burada kurulan bu sofra, Beylikdüzü'nde kardeşliğin en güzel örneklerinden biridir. Farklı düşüncelerden insanlar aynı sofrada buluşabiliyorsa, bu toplumumuzun ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Bu birlik ve beraberlik ortamını korumak hepimizin ortak görevidir."

"VEHBİ ORAKÇI: RAMAZAN MANEVİ DEĞERLERİ HATIRLATIYOR"
AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı ise konuşmasında ramazan ayının manevi yönüne vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Ramazan ayı bizlere sadece orucu değil, merhameti ve vicdanı da hatırlatır. Bu sofralarda kurulan muhabbet, toplumsal huzurun temelidir. Bir arada olmayı başarabilirsek, sorunlarımızı da birlikte aşarız. Böyle güzel bir ortamda bulunmaktan büyük memnuniyet duydum."

İftar programı, edilen duaların ardından yapılan sohbetlerle sona erdi. Katılımcılar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek benzer buluşmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: Halil İbrahim Türkgenç iftar programında, Mustafa Necati Işık Beylikdüzü, Vehbi Orakçı AREV Vakfı, Beylikdüzü Karadenizliler Derneği iftar programı, Nezir Karayün Beylikdüzü haberleri,




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —